maartjeoparuba.reismee.nl

Goed aangekomen!

Hallo allemaal!

Niek en ik zijn goed aangekomen. Het appartement ziet er goed uit, lekker ruim en airco op de slaapkamers wat echt wel een must is hier. Het weer hier is natuurlijk heerlijk

Cool
, ongeveer 32 graden maar met de wind erbij is het goed uit te houden.

Helaas hebben we nog geen auto kunnen huren omdat gisteren alle autoverhuurbedrijven in de buurt dicht waren of geen auto meer hadden. Gelukkig zit hier een heel aardig stel op het complex die ons eerst 's morgens naar de supermarkt hebben gebracht zodat we wat te eten in huis hadden. 's Middags hebben ze ons meegenomen naar het strand. Dat was natuurlijk ook niet verkeerd. Heerlijk dat de stranden op bijna alle plekken zo rustig zijn. Er zaten niet meer dan 10 mensen op het strandje!

Verder is de internetverbinding nog niet optimaal, dus als we skypen, kan het zijn dat de verbinding wegvalt. Ik zal nog even de beheerders bellen zodat ze ervoor kunnen zorgen dat de verbinding beter is.

Het is hier nu 09.50 uur dus we gaan zo eerst lekker ontbijten.

Als ik meer nieuws heb, dan zal ik in ieder geval weer een verhaaltje plaatsen. Foto's volgen ook nog!

Heel veel groetjes van Niek en Maartje

Mariet en Huub

Hoi Maartje en Niek, goed dat jullie er zijn. Geniet van alle nieuwe indrukken en we zijn benieuwd naar de eerste verhalen. Groetjes

Peter en Ine

We hopen dat je het heel erg naar je zin hebt daar en we zijn benieuwd naar jouw bevindingen van het eiland

Jacky

Waaaahhh het eerste verhaaltje. Wat ziet jouw pagina er mooi uit hahaha.
Tot over 17 dagen!

Nicole

Haaaai!
Wat good te hure te huure det ge dao ziet! No kin t avontuur beginne! Geneet dr same van en hald os oppe huuegte! Heej mis ge nag weinig, behalve de liters raege die de kommende waek nao onder gaon komme! ?
Leefs, alexander en nicole

Toon Mariet en de Megjes

Hoi Maartje en Niek, fijn dat de reis goed is verlopen, geniet nog lekker van jullie vakantie en heel veel succes met je baan. We blijven je volgen

Anne

Ha Maartje & Niek!

Goed om te horen dat jullie goed aangekomen zijn...Geniet van jullie vakantie samen!

x Anne

Loes

Ha Maartje en Niek,

Goed om te horen dat de reis goed verlopen is!! Hele fijne vakantie samen en dan begint het echte werk wah;)

Geniet ervan!
xx Loes

Gabriela

Heeej Maartje & Niek!

Wist niet dat je een site had! Oehh gewoon nog maar 2 weekjes en dan komen Jacky en ik al jullie kant op!! Geniet nog lekker even van de rust in huis;) haha!

liefs

Janneke RT ;-)

Hee Maartje en Niek,

Klaar om te genieten!! Wauw, ik ben stiekem toch wel jaloers hoor!!

Liefs